Publisert 05/03/2012
begrensninger-og-overvakning-fra-din-internettleverandor Mange har internettleverandører som overvåker fildeling og torrenttrafikk og noen opplever å få nettet...
Publisert 20/01/2012
eksamensangst  Nervøs for muntlig eksamen, fremføring, førerprøve eller en date?   Det kan være lett å ty til...
Publisert 20/01/2012
forleng-holdbarheten-pa-apnet-tomatpure Tomatpuré er en viktig ingrediens i mange retter, men når man lager mat til kun én person trenger man...
Publisert 16/01/2012
tips-mot-stinkende-soppelbotter Er du alt for treg med å ta ut søpla og kjenner det stinker under kjøkkenbenken? Vel, søppel stinker,...
Publisert 11/01/2012
mal-a-vekt Det kan være svært viktig med korrekte mål for vekt, volum og temperaturer når det gjelder matlaging...
Publisert 09/01/2012
grunnleggende-forbruksvarer-for-et-hybelkjokken Selv på et fattig hybelkjøkken er det noen matvarer man alltid bør ha liggende. Noen av dem har svært...

Begrensninger og overvåkning fra din internettleverandør?

Overvåkning av fildeling på din internettrafikk?

Mange har internettleverandører som overvåker fildeling og torrenttrafikk og noen opplever å få nettet stengt eller mottar trusler. Fortvil ikke - det finnes løsninger.

Les mer...

Eksamensangst?

 

Nervøs for muntlig eksamen, fremføring, førerprøve eller en date?

Les mer...

Forleng holdbarheten på åpnet tomatpuré

Forleng holdbarheten på åpnet tomatpuré

Tomatpuré er en viktig ingrediens i mange retter, men når man lager mat til kun én person trenger man sjeldent hele glasset. Derfor lider mange halvfulle (eller halvtomme om du vil) tomatpuréglass en seig død i mangt et kjøleskap.

Les mer...

Tips mot stinkende søppelbøtter

Tips mot stinkende søppelbøtter

Er du alt for treg med å ta ut søpla og kjenner det stinker under kjøkkenbenken? Vel, søppel stinker, og det er din egen feil at du er en lat slask, men noen ting kan gjøre saken litt bedre.

Les mer...

Mål & Vekt

Mål og vekt for matlaging

Det kan være svært viktig med korrekte mål for vekt, volum og temperaturer når det gjelder matlaging og her finner du en omfattende oversikt over hva du trenger å vite.

Les mer...

Grunnleggende forbruksvarer for et hybelkjøkken

Grunnleggende forbruksvarer for et hybelkjøkken

Selv på et fattig hybelkjøkken er det noen matvarer man alltid bør ha liggende. Noen av dem har svært lang holdbarhet slik at de kan hamstres inn når man først har penger på kontoen.

Les mer...

Grunnleggende utstyrspark for et hybelkjøkken

Grunnleggende utstyrspark for en hybelkokk

En hver hybelkokk må eller bør ha en grunnleggende utstyrspark på sitt hybelkjøkken. Det vil si det er noen vesentlige ting og tang man trenger på kjøkkenet / i kjøkkenkroken og her er våre anbefalinger.

Les mer...

Hybelkokkens beste sparetips

Hybelkokkens beste sparetips

På hybel er penger nesten et fremmedord, om ikke annet så er det noe man alltid har lite av. Her er noen av Hybelkokkens beste sparetips.

Les mer...

Ekstra informasjon